x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teo respiră singură, dar rămâne la terapie intensivă

Teo respiră singură, dar rămâne la terapie intensivă

08 Mar 2011   •   11:34
Teo respiră singură, dar rămâne la terapie intensivă
Sursa foto: /ziaremondene.ro
155333-.jpgFosta vedetă de televiziune poate respira singură, este conştientă şi vorbeşte cu medicii şi familia, se arată într-un comunicat de presă al spitalului din Viena, unde este internată Teo Trandafir.

Medicii spun că au reuşit să stabilizeze procesul de inflamare a pancreasului. "A fost detubată şi poate respira singură, un pas extrem de important", potrivit medicului Christian Spiss. "Persistă însă riscul apariţiei altor complicaţii, de aceea Teo rămâne la secţia de terapie intensivă", a adăugat profesorul Michael Gnan. Potrivit specialiştilor, starea generală de sănătate a fostei vedete tv este acceptabilă.

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena3, a declarat duminică faptul că a vizitat-o pe Teo, sâmbătă, la spitalul din Viena, şi că a discutat cu ea timp de câteva ore.



Teo Trandafir a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.

Teo Trandafir a fost supusă, pe 24 februarie, unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale, anunţa atunci Clinica AKH din Viena, într-un comunicat de presă. Părţile necrozate ale pancreasului au fost înlăturate şi s-a efectuat drenaj extensiv şi lavaj al cavităţii abdominale, precizau medicii de la Clinica AKH.

×
Subiecte în articol: teo trandafir