x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teo Trandafir, operată la clinica din Viena

Teo Trandafir, operată la clinica din Viena

24 Feb 2011   •   09:20
Teo Trandafir, operată la clinica din Viena
Sursa foto: Marin Raica /Jurnalul National

VIDEO - Teo Trandafir va fi operată la clinica AKH din Viena, unde este internată de luna trecută. Medicii austrieci au luat această decizie după ce starea ei generală de sănătate s-a agravat.

Anunţul privind operaţia a fost făcut pe site-ul spitalului din Viena. Conform unui prieten apropiat al vedetei, operaţia va avea loc între orele 7:00 şi 11:00, la spitalul AKH. Informaţia a fost postată pe o reţea de socializare, anunţă realitatea.net. Părinţii deputatei au aflat de operaţie prin intermediari, pentru că nu au putut lua legătura cu fiica lor.

"Ce să zic, nu mai pot să zic nimic, nu vezi că mă înec? Să dea Dumnezeu să iasă bine. Îi ţin toate alea, nu numai pumnii. Tot ce e în mine e cu ea acolo", a declarat dr. Ion Uţă, tatăl lui Teo Trandafir.

Echipa de medici austrieci consideră că e nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru a ţine sub control inflamarea pancreasului. Asta după ce, în urmă cu câteva zile, erau gata să externeze pacienta. "O greşeală", spune tatăl lui Teo.

"Am încercat peste tot. Nu a putut nimeni să-mi spună nimic. Vă închipuiţi ce e acolo? Şi medicii ăia trebuie să fie emoţionaţi, e o nereuşită până la coadă, asta, oricum ai da-o, oricum ai învârti-o. Adică ai zis că gata, mergi acasă şi... vorba lui nevasta-mea, cred că era o nenorocire să o aducă acasă", a mai spus tatăl lui Teo Trandafir.

Fosta vedetă de televiziune a ajuns în stare gravă la clinica AKH, după o criză de pancreatită acută. Teo Trandafir a stat câteva zile la Terapie Intensivă, timp în care i s-au făcut mai multe analize.

×