x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teo Trandafir renunţă la politică şi se întoarce în televiziune

Teo Trandafir renunţă la politică şi se întoarce în televiziune

16 Oct 2011   •   17:37
Teo Trandafir renunţă la politică şi se întoarce în televiziune

Teo Trandafir a anuntat aseara, intr-o emisiune de la Antena 3, ca vrea sa se intoarca in televiziune. Trecuta printr-o experienta de viata si de moarte, actuala deputata doreste sa renunte la politica si sa revina la meseria care a facut-o celebra. Ea nu a spus spre ce post de televiziune se va indrepta sau daca are vreo oferta.

Teo Trandafir a intrat in politica in luna martie 2010, cand si-a depus candidatura din partea PDL pentru alegerile partiale pentru Camera Deputatilor din Colegiul 19 din Bucuresti, pe care le-a castigat.
Din activitatea sa parlamentara se face remarcat momentul in care a votat motiunea de cezura depusa de Opozitie impotriva masurilor de austeritate elaborate de Guvernul Boc, in iunie 2010, motiv pentru care a fost amenintata cu excluderea din PDL.

La inceputul lui 2011, Teo a fost internata in spital in urma unei crize biliare. Pe fondul evolutiei negative a starii sale de sanatate, ea a fost transportata la spitalul AKH din Viena, unde a suferit mai multe interventii chirurgicale.

×
Subiecte în articol: teo trandafir