x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teo Trandafir, transferată la Clinica AKH din Viena

Teo Trandafir, transferată la Clinica AKH din Viena

11 Ian 2011   •   13:42
Teo Trandafir, transferată la Clinica AKH din Viena
Sursa foto: Bogdan Iurascu /Jurnalul National

Teo Trandafir a fost transferată la Clinia AKH din Viena, la solicitarea expresă a familiei şi prietenilor, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie, a anunţat, astăzi, conducerea Spitalului Elias.

Deputatul PDL Teo Trandafir va continua tratamentul medical la clinica din Viena.

Starea medicală a lui Teo Trandafir permitea transportul acesteia la Spitalul AKH din Viena încă de luni seară, dar demersurile au fost amânate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, au declarat surse medicale, citate de Mediafax.

Managerul Spitalului Elias, Doina Dimulescu, declara, luni, că Teo Trandafir se simte mai bine şi "este în discuţie plecarea ei la Viena", pentru tratament în altă clinică.

Întrebată de ce ar trebui să plece Teo Trandafir pentru tratament la Viena, Dimulescu a răspuns: "În general, la noi lipsesc multe".

Potrivit showbiz.ro, Teo Trandafir şi-a postat pe contul de Facebook: "Fetele mele dragi, mâine vizitez Viena! Ce să vă aduc?".

Teo Trandafir a fost internată în 6 ianuarie la Spitalul Elias, la secţia de Gastroenterologie, cu diagnosticul pancreatită acută.

Ea ajuns la spital după ce timp de două zile nu s-a simţit bine.

×