x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bătân disperat a recurs la un gest șocant

Un bătân disperat a recurs la un gest șocant

06 Mai 2015   •   22:00
Un bătân disperat a recurs la un gest șocant

 Un bărbat din comuna suceveană Pîrteştii de Jos a ajuns miercuri în stare gravă la spital după ce s-a autoincendiat, a declarat pentru AGERPRES directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, Tiberius Brădăţan.

Victima, în vârstă de 75 de ani, a suferit arsuri de gradele I, II şi III pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului, a mai spus Brădăţan.

Potrivit medicilor bătrânul şi-a dat foc în curtea casei, după ce a încercat să-şi taie gâtul. Vasile T, locuia de mai mulţi ani singur, după ce soţia şi fiul său au murit. El mai are o fată care lucrează în Italia de mai multă vreme.

Bătrânul s-ar fi plâns în ultima perioadă vecinilor că suferă de singurătate şi că a fost uitat de rude. Miercuri după-amiază o vecină a auzit strigate din curtea bărbatului, iar când a ajuns la casa lui l-a găsit arzând în curte. Ea a sărit să stingă focul, iar un alt vecin a sunat la 112.

O ambulanţă l-a preluat şi l-a transportat la spital.

Medicului urgentist Loredana Stirbu a spus că bătrânul are şanse minime să supravieţuiească.

El urma sa fie transferat cu un elicopter la Clinica de Arşi din Bucureşti.

Vecinii bărbatului au povestit că acesta suferea de depresie de mai mult timp, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: sinucidere batran autoincendiere