x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Theodor Paleologu: "Când făceam pipi în ţarc, dădeam vina pe maimuţă!"

Theodor Paleologu: "Când făceam pipi în ţarc, dădeam vina pe maimuţă!"

22 Feb 2010   •   00:00
Theodor Paleologu: "Când făceam pipi în ţarc, dădeam vina pe maimuţă!"
Sursa foto: Christian Silva/Jurnalul National

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, a fost invitat la emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena2, unde a povestit câteva dintre întâmplările care i-au marcat copilăria. Politicianul s-a făcut remarcat prin sinceritatea sa dusă la extrem.



Paleologu nu s-a ferit, ba chiar a insistat să povestească o întâmplare din zilele în care încă mai făcea pipi pe el. "Am avut o maimuţă pe care o chema Ma. Aici este o mică laşitate din partea mea. Când eram mic şi făceam pipi în ţarc, dădeam vina pe maimuţă". "E clar că trebuie să-mi fac o psihanaliză. E urgent!", a concluzionat Theodor Paleologu.

PALEOLOGU: FĂCEAM PIPI ÎN ŢARC ŞI DĂDEAM VINA PE MAIMUŢĂ



Nu este prima oară când Paleologu uimeşte prin discursurile sale ciudate, scrie antena3.ro. Cu ocazia redeschiderii Cetăţii Neamţului, politicianul a făcut publică pasiunea sa pentru...panglici.

"E o activitate minunată să tai panglicile. Îmi place grozav să tai panglici. Mă pricep foarte mult la tăiat panglici. Am o mare pasiune pentru panglici. De departe, tăiatul panglicii este simbolul unei munci făcute de alţii înainte", a declarat fostul ministru al Culturii.

PALEOLOGU ŞI PASIUNEA PENTRU PANGLICI

 

×
Subiecte în articol: observator