x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Timiş / Poştăriţă tâlhărită de ţigani

Timiş / Poştăriţă tâlhărită de ţigani

23 Mar 2009   •   00:00

O poştăriţă a fost tâlhărită astăzi de nişte ţigani. Aceştia au lovit-o în cap, furându-i apoi geanta în care se aflau circa 50 de mii de lei, arată Agerpres.



Potrivit Poliţiei Timiş, poştăriţa avea în geantă banii pentru pensionari, iar în scara unui bloc de lângă oficiul poştal, a simţit o lovitură puternică în cap, după care s-a prăbuşit, dar a mai avut puterea să strige că e atacată de hoţi.

Locatarii au sunat la Poliţie, iar aceştia, prin sistemul GPS, au reuşit să localizeze geanta, care era prevăzută cu un astfel de sistem de supraveghere. Geanta a fost găsită în magazia din curtea unor ţigani de pe strada Crişan, cu toţi banii în ea, semn că hoţii nu apucaseră să împartă prada. Acum, cei doi romi suspectaţi de tâlhărirea poştăriţei sunt anchetaţi de poliţişti. Poştăriţa lucra de aproape 30 de ani la Poşta Română şi nu i s-a mai întâmplat un astfel de incident niciodată, ea fiind adusă cu maşina, de către fiul ei, în zona în care trebuie să distribuie pensiile, tocmai pentru a nu fi atacată pe stradă de hoţi.

×
Subiecte în articol: observator