x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TIMIŞOARA / Omorît pe trotuar, de un Ferarri

TIMIŞOARA / Omorît pe trotuar, de un Ferarri

20 Aug 2008   •   00:00
TIMIŞOARA / Omorît pe trotuar, de un Ferarri

12:25 • Accident grav de circulaţie, ieri seară, pe Calea Aradului. Un tînăr care mergea pe trotuar şi-a pierdut viaţa din cauza unui şofer teribilist şi inconştient, care l-a lovit în plin cu un autoturism Ferrari.

Accident grav de circulaţie, ieri seară, pe Calea Aradului. Un tînăr care mergea pe trotuar şi-a pierdut viaţa din cauza unui şofer teribilist şi inconştient, care l-a lovit în plin cu un autoturism Ferrari.

TERIBILISM. Conducătorul Ferrari-ului de culoare neagră a venit cu viteză foarte mare pe sensul dinspre Calea Aradului spre Piaţa Mărăşti, în drept cu benzinăria Lukoil se pare că a încercat să depăşească prin stînga, pe celălalt sens de mers, trecînd peste linia continuă, a acroşat un taxi, s-a învîrtit pe şosea, după care s-a izbit de stîlpii din beton ai viaductului. Presa locală notează că, în urma impactului, pînă să se oprească în viaduct, Ferrari-ul a lovit doi tineri care mergeau pe trotuar, un băiat şi o fată. Băiatul, Peter Lucian Reja, de 28 de ani, a murit în scurt timp la spital. Fata a scăpat cu răni uşoare. Deşi tînărul zăcea inconştient pe trotuar, în spatele maşinii, şoferul Ferrari-ului, Adrian Iosif C, de 32 de ani, medic la un spital din Timişoara şi om de afaceri, precum şi tînăra din dreapta sa au fugit imediat de la locul accidentului. Asta, deşi în zonă se adunase foarte multă lume. Martorii oculari povestesc că şoferul Ferrari-ului cu numerele de înmatriculare TM-01-COC a venit cu viteză mare şi cu muzica foarte tare încă dinspre Calea Aradului. După ce a trecut de intersecţia de la mall, a călcat şi mai tare pedala de acceleraţie. „Venea cu viteză în spatele meu, deşi avea maşini în faţă şi ambele benzi erau ocupate, se mergea în paralel, chiar m-am întrebat cum o să frîneze... Dintr-odată l-am văzut pe contrasens. Am frînat brusc”, povesteşte unul dintre martori.
Poliţia este rezervată în declaraţii, însă a demarat o anchetă în acest caz. Poliţiştii îl audiază pe proprietarul maşinii şi alte persoane, pentru a stabili exact cine se afla la volan. Mai mult, criminaliştii au ridicat probe ADN din autoturism.

×
Subiecte în articol: observator