x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ţinut 12 ore în comă, în sediul poliţiei!

Ţinut 12 ore în comă, în sediul poliţiei!

29 Mai 2012   •   08:56
Ţinut 12 ore în comă, în sediul poliţiei!

Un barbat de 56 de ani, aflat in coma de gradul III spre IV, a fost tinut peste 12 ore in sediul unei sectii de politie din judetul Botosani. Politistii spun ca omul era beat si au crezut ca, la un moment dat, se va trezi. Barbatul fusese retinut pentru ca ar fi agresat un politist. Intr-un final, oamenii legii au chemat ambulanta, medicii constatand ca barbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral. Politistii sustin, insa, ca nu l-au atins pe barbat, scrie telenews.ro.

Scandalul a inceput cand barbatul a incercat sa intre cu caruta in caminul cultural din sat, unde era in toi o petrecere electorala. In momentul in care politistii au incercat sa-l duca la sectie, iar atunci a izbucnit un scandal, el lovindu-l pe unul dintre agenti.

Petre Radauceanu, medic in cadrul unitatii de Primire Urgente a Spitalului din Botosani a declarat: "Avand in vedere starea deosebit de grava a barbatului, el a fost transportat cu o ambulanta de la Darabani la Dorohoi, iar apoi a fost dirijat catre spitalul din Botosani. El se afla in coma de gradul III spre IV, avand un traumatism cranio-cerebral acut. A necesitat intubatie, pentru a-i asigura o respiratie constanta. Dupa ce l-am stabilizat, l-am trimis catre Spitalul Clinic de Neurochirurgie din Iasi".

×