x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Toate 3 - Aparate de aer conditionat pentru cititorii Jurnalului

Toate 3 - Aparate de aer conditionat pentru cititorii Jurnalului

31 Iul 2004   •   00:00

Constantin Florescu, 37 de ani, a aflat in timpul serviciului ca intrase in tragerea la sorti pentru cele 33 de premii din ultima saptamana a concursului "Toate 3".

Constantin este administratorul unei companii private din Bucuresti si are doi copilasi gemeni, Gabriel si Mihaela, in varsta de 4 ani. Ii place sa participe din amuzament la jocuri de noroc. Tot acest amuzament i-a adus, cu ceva vreme in urma, si o excursie in Grecia. Este foarte incantat ca din toate premiile puse in joc de catre echipa Jurnalului National, soarta i-a adus tocmai aparatul de aer conditionat, pentru ca planuia impreuna cu sotia sa-si instaleze unul in locuinta familiei.

Alte trei aparate de aer conditionat vor mai fi instalate in case din Slatina - la Dumitru Militaru, din Craiova - in familia lui Sorin Iacov, si din Dambovita - la Ileana Nicolae.

Sorin Iacov, 46 de ani, a fost surprins de noroc in timp ce parcurgea traseul Craiova - Bucuresti, el fiind de meserie inginer la regionala CFR Craiova. Si castigul l-a luat cu atat mai mult prin surprindere, cu cat nu este jucator impatimit; acesta este primul premiu obtinut intr-o astfel de competitie. Sorin considera Jurnalul National mai mult decat un ziar; prefera editiile de colectie, pentru ca sunt ample si interesante.

Pentru Ileana Nicolae, din Darmanesti, Dambovita, aparatul de aer conditionat va lupta in aceasta vara cu vremea torida, protejandu-i intreaga familie: sotul si cei doi copilasi. Chiar daca a mai participat la concursurile organizate de Jurnalul National, acum este prima data cand castiga un premiu.

Desi concursul "Toate 3" s-a incheiat ca sa lase loc noului concurs pregatit special pentru voi - "Parole de vacanta" - premiile castigate in competitia "Toate 3" continua sa vina: inca 45 de cuptoare cu microunde si alte 9 masini de spalat vor intra in stapanirea norocosilor castigatori. Cei mai multi dintre acestia s-au inscris deja si in competitia pentru sejururile in Grecia si excursiile la mare, puse in joc de Jurnalul National prin "Parole de vacanta"!

×
Subiecte în articol: observator