x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Toate 3" - Avalansa de premii

"Toate 3" - Avalansa de premii

06 Iul 2004   •   00:00

Muresanu Viorica, din Bucuresti, a intrat in posesia unei combine frigorifice castigate la concursul "Toate 3". Doamna Muresanu este foarte bucuroasa pentru premiul oferit de Jurnalul National. "Citesc Jurnalul de peste 3 ani si am o stima deosebita pentru domnul Marius Tuca, un om absolut minunat. Imi place foarte mult concursul si voi juca in continuare. Este un concurs pe intelesul tuturor."

Alta combina frigorifica a fost castigata de bucuresteanul Popa Daniel (29 de ani). "Alaturi de viitoarea mea sotie m-am bucurat nespus de castigul dat de Jurnalul National. Citesc ziarul de 2 ani. Imi plac paginile de sport si editorialul, pe care il consider exceptional." Daniel Pop joaca la toate concursurile, dar este prima data cand castiga ceva.

Cei doi bucuresteni nu sunt singurii norocosi la concursul "Toate 3". Balanescu Marcel din Bucuresti si Dumitru Manastireanu din Buzau vor trece mai usor peste aceasta vara torida gratie combinelor frigorifice castigate la concursul Jurnalului National. (Florentina Voicu)

×
Subiecte în articol: observator