x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Toate 3" - Proprietara ultimului Mitsubishi din concurs este argeseanca

"Toate 3" - Proprietara ultimului Mitsubishi din concurs este argeseanca

29 Iul 2004   •   00:00
"Toate 3" - Proprietara ultimului Mitsubishi din concurs este argeseanca

Ultimul Mitsubishi Space Star din concursul "Toate 3" si-a gasit proprietar ieri, 28 iulie, prin tragere la sorti. Marele premiu al Etapei Verzi, ravnitul Mitsubishi, poposeste in final in garajul Ralucai PANTILICA, din Domnesti, judetul Arges.

Plicul norocos a fost extras din cele peste 100.000 sosite pe adresa redactiei in cele trei saptamani ale etapei finale din concursul "Toate 3". Intreaga promotie a mai adus concurentilor cate 10 milioane de lei pe zi, aparatura electronica si electrocasnica, plus 100.000 de premii instant - ziare si abonamente la Jurnalul National.

Marii castigatori ai celor doua etape anterioare sunt doljeanca Lucia Daniela Dinca, in varsta de 57 de ani, si Zoltan Szabo, 67 de ani, din Resita. Zoly, norocosul care a deschis seria celor trei mari castiguri ale concursului "Toate 3" este de meserie energetician, a lucrat toata viata la combinatul siderurgic din Resita - specializat pe masini termice - si a iesit la pensie in urma cu sapte ani; se bucura ca acum, pensionar fiind, va avea mai mult timp pentru plimbarile cu masina.

Daniela, marea norocoasa a Etapei Galbene, a castigat fara macar sa fi stiut, cel care a trimis talonul castigator cu numele ei fiind, dealtfel, sotul. Ea a avut, in schimb, un presentiment, pentru ca in urma cu doar doua luni de zile a reusit sa-si convinga sotul - dupa indelungi discutii - sa renunte la nostalgii si sa vanda vechiul automobil, care ajunsese aproape de nefolosit. Bijuteria de Mitsubishi a venit, parca, exact ca sa nu lase gol garajul familiei Dinca. Daniela si sotul ei ne-au marturisit, de altfel, ca in seara in care au aflat vestea au pornit direct spre showroom-ul Mitsubishi din Craiova, sa-si admire castigul.

Pentru aceia dintre voi care gasesc concursurile Jurnalului National o adevarata provocare, loteriile si surprizele se tin lant: "Parole de vacanta" - noul concurs al Jurnalului National - si-a premiat pana acum norocosii cu o excursie pentru patru persoane in Grecia si inca sapte sejururi - tot de patru persoane - pe litoral, plus un telefon mobil Samsung E700 si o pereche de role. Participantilor la "Toate 3", noul "Parole de vacanta" le poarta noroc in continuare: castigatorul primului telefon mobil Samsung in concursul "Parole de vacanta" este Gabriel Rujancu, cel pe care soarta il alesese drept proprietarul unuia dintre cuptoarele cu microunde puse in joc de "Toate 3".

Asadar, sansa ii ajuta pe cei curajosi, iar Jurnalul National ii premiaza fara drept de apel!

×
Subiecte în articol: observator