x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Toate bune în „cazul Luce”

Toate bune în „cazul Luce”

de Vicentiu Neagoe    |    10 Ian 2012   •   21:00
Toate bune în „cazul Luce”

Mircea Lucescu se simte bine si se re­cupereaza dupa interventia chirur­gi­­cala, medicii recomandandu-i sa nu primeasca prea multe vizite, desi nu exista complicatii postoperatorii, a anuntat purtatorul de cuvant de la Spitalul Universitar de Urgenta (SUUB), Bogdan Popescu.

Acesta a mai spus ca antrenorul lui Sahtior Donetk nu a suferit complicatii in ur­­ma operatiei, dar trebuie sa se odih­neasca, din acest motiv neputand fi vi­­zitat decat de membrii familiei. 'Ori­­ce vizita presupune un efort. Nu este indicat sa primeasca multe vizite. Trebuie sa mai asteptam', a mai adaugat Popescu, care a spus ca pa­cientul nu se uita inca la televizor, dar ca o va putea face in scurt timp. Me­dicul Ioan Cordos, membru al echi­pei care l-a operat duminica pe fos­­tul international, a spus ca acesta va putea fi externat in sapte-opt zile, iar in maximum trei saptamani va pu­­tea reveni pe banca tehnica a for­ma­tiei pe care o conduce.

In alta or­di­ne de idei, Lucescu l-a desemnat pe secundul Alexandru Spiridon sa se ocu­pe de echipa cat va sta el internat. 'Am vorbit cu domnul Lucescu, era in­grijorat de situatia echipei. Mi-a zis «Stii ce-ai de facut! Cred ca pre­ga­tirile vor merge bine. Am lucrat opt ani impreuna, si, in principiu, pro­gramul nu se schimba. Sper ca ju­ca­torii sa reactioneze si sa munceasca se­rios, trebuie sa fie mai concentrati si mai responsabili». Eu cred ca e pu­tin probabil ca «Mister» sa rateze pri­mul meci de campionat, in 3 martie, cu Dnepr', a spus Spiridon. Intre timp, pe site-ul clubului din Ucraina, pa­tronul Rinat Ahmetov a declarat: 'Cred ca Sahtior va mai castiga trofee cu Mircea Lucescu pe banca teh­ni­ca. Cat timp Mircea se reface, eu voi fi antrenorul principal al echipei'. In varsta de 66 de ani, Mircea Lucescu antreneaza din 2004 la Donetk, an din care si-a trecut in palmares cinci titluri de campion al Ucrainei, trei Cupe, trei Supercupe, o Cupa UEFA si o participare in sferturile de finala ale Ligii Campionilor(2010/2011).

×
Subiecte în articol: observator