x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tolontan, filat de două maşini

Tolontan, filat de două maşini

15 Sep 2010   •   00:00
Tolontan, filat de două maşini
Sursa foto: /Jurnalul Naţional

Cătălin Tolontan, redactor şef al Gazetei Sporturilor,  notifică, într-un articol postat pe blogul său, că a remarcat că, de două săptămâni,  că este urmărit de două autoturisme.

În articolul său, Tolontan oferă o imagine de ansamblu a relaţionării existente între patroni trusturilor de presă din România şi jurnaliştii angajaţi ai acestora, pornind de la premisa că într-o companie media care produce profit, nu patronul îi plăteşte pe jurnalişti, ci invers.
El subliniază că e o stare de normalitate ca în zona media să existe pluritatea de opinii, iar responsabilitatea în cazul ilegalităţilor, a profitorilor, să fie tratate individual, fără a culpabiliza colectiv presa.

Tolontan menţionează că, de două săptămâni, simte că se află sub urmărire, însă nu poate certifica că în cele două maşini care execută filajul se află hoţi sau persoane care îl urmăresc "pentru doctrina sa periculoasă pentru stat".

"Vorba lui Radu Cosaşu, sunt extremist de centru. Asta ca să-mi declar platforma şi să le semnalez posesorilor celor două maşini care mă urmăresc în ultimele două săptămâni cum arată doctrina mea periculoasă pentru siguranţa statului. Dacă maşinile sunt ale unor servicii diferite, tăiaţi costurile şi trimiteţi doar una. În vremuri de criză orice reducere e utilă: încap băieţii pro şi contra Băsescu într-un singur echipaj. Dacă or fi niscaiva hoţi, atunci cineva să vadă ce vor", scrie Tolontan pe blog.
www.tolo.ro

×
Subiecte în articol: observator