x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Top Gear "Made in Romania"

Top Gear "Made in Romania"

de Sebastian S. Eduard    |    26 Mar 2010   •   00:00
Top Gear "Made in Romania"
Sursa foto: ANA POENARIU/AFP

În această seară, de la orele 23:05, Antena 3 va difuza primul episod dintr-un nou sezon Top Gear, cel filmat vara trecută în România.



Cum vor reuşi Clarkson, May şi Hammond să se descurce cu trei maşini de fiţe prin gropile din ţara noastră, ce părere au despre Casa Poporului şi Transfă..Transf...Tranfug (Transfăgărăşan, pentru uşurarea pronunţiei), cum poţi organiza o cursă (legală) prin catacombele Bucureştiului, cât de tare este Sandero după ce tocmai te-ai dat cu un Lamborghini Gallardo şi ce ţi se poate întâmpla într-o confruntare faţă în faţă (sau să zicem spoiler to spoiler) cu o Dacia berlină promoţia '80.

La iniţiativa Antenei 3 şi a revistei Top Gear, în urmă cu câteva zile s-a organizat la Movieplex, un eveniment special - "Noaptea fanilor Top Gear". A fost o seară de excepţie, în deschiderea căreia s-a proiectat în avanpremieră episodul filmat în România. Trebuie să mărturisesc că de multă vreme nu am mai auzit într-o sală de cinema atâte râsete, nici măcar la cele mai "titrate" comedii. Maratonul Top Gear a continuat o oră după miezul nopţii cu difuzarea mai multor episoade din ultima serie.

×
Subiecte în articol: mass-media