x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ţopescu: În sala de plen se vorbea de toate cele sfinte, Dumnezeu, Hristos, morţi, cruce, colivă

Ţopescu: În sala de plen se vorbea de toate cele sfinte, Dumnezeu, Hristos, morţi, cruce, colivă

27 Oct 2010   •   00:00

Ţopescu a declarat, miercuri, în plenul Parlamentului, că, în timp ce se citea moţiunea de cenzură sau vorbea premierul, "în diferite zone ale sălii se vorbea de absolut toate cele sfinte, începând cu Dumnezeu, continuând cu Hristos, morţi, mai ales, cruce, colivă".



"Mai putem vorbi de politeţe în Parlamentul României? În timp ce se citea moţiunea de cenzură şi apoi în timp ce vorbea primul ministru, în diferite zone ale sălii se vorbea de absolut toate cele sfinte, începând cu Dumnezeu, continuând cu Hristos, morţi, mai ales, cruce, colivă. În fine, de toţi şi de toate", a spus senatorul şi comentatorul sportiv Cristian Ţopescu.

El a adăugat că nu trebuie să fii doctor în ştiinţe politice sau în economie, ci trebuie să ieşi pe stradă, ca "să dai cu nasul" de sărăcie, de proastă organizare sau de situaţii în care politeţea este complet uitată.

Ţopescu a arătat că ziua în care se dezbate moţiunea de cenzură este o zi importantă în calendarul ortodox, fiind Sf. Dumitru.

"Oare cum vor vota Miticii noştri din Parlament? Pentru sau împotriva celor care i-au trimis în Parlament? Gândiţi-vă şi nu uitaţi că onoarea e mai importantă decât averea!", a adăugat Ţopescu.

×
Subiecte în articol: observator