x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tractarea TIR-ului înfipt în muzeul din Călugăreni blochează traficul pe DN5

Tractarea TIR-ului înfipt în muzeul din Călugăreni blochează traficul pe DN5

28 Dec 2010   •   17:00
Tractarea TIR-ului înfipt în muzeul din Călugăreni blochează traficul pe DN5

VIDEO - TIR-ul care a derapat şi a dărâmat zidul muzeului din Călugăreni va fi ridicat cu ajutorul unei macarale. Accidentul a avut loc noaptea trecută pe DN5 Bucureşti - Giurgiu. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră se desfăşura cu dificultate în zonă.

Şoferul TIR-ului nu a mai putut controla maşina de mare tonaj din cauza unei porţiuni de gheaţă de pe şosea şi a ajuns în clădirea muzeului din Călugăreni, care tocmai fusese reabilitat.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, în intervalul orar 16:30 - 18:00, în judeţul Giurgiu, traficul greu (autotrenuri şi autocare) va fi întrerupt pe DN5, pe sensul de mers Bucureşti – Giurgiu, pe raza localităţii Călugăreni. În acest timp, o automacara va tracta TIR-ul care a avariat muzeul, iar pentru poziţionarea acesteia este necesară oprirea circulaţiei pe cele două benzi.

"Traficul uşor către Giurgiu se va desfăşura pe sensul de mers Giurgiu – Bucureşti, pe banda a doua şi va fi deviat de la intrarea în Călugăreni până la ieşirea din localitate, în apropierea târgului. Circulaţia dinspre Giurgiu se va desfăşura pe prima bandă", mai precizează Centrul Infotrafic.

×