x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic aglomerat în stațiunile de pe Litoral. Rute alternative

Trafic aglomerat în stațiunile de pe Litoral. Rute alternative

06 Aug 2022   •   12:23
Trafic aglomerat în stațiunile de pe Litoral. Rute alternative

Valorile de trafic au crescut sâmbătă pe DN 39 Constanța – Mangalia, astfel că se circulă în coloană între Agigea și Eforie Nord pe sensul către Vama Veche, iar pe sensul opus între Eforie Sud și Eforie Nord. Polițiștii le recomandă șoferilor rute alternative.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că sâmbătă valorile de trafic au crescut pe DN 39 Constanța – Mangalia, astfel că se circulă în coloană între Agigea și Eforie Nord pe sensul către Vama Veche.

Este aglomerat traficul și pe sensul opus, între Eforie Sud și Eforie Nord.

Astfel, polițiștii le recomandă șoferilor care se deplasează către/dinspre sudul litoralului să ia în calcul următoarea rută alternativă la DN 39 Mangalia – Constanța: DN 39 Mangalia - DJ 391 Negru Vodă – DN 38 Topraisar – DJ 391 Mereni – DJ 308 Ciocârlia - DJ 381 – Valea Dacilor – Medgidia – Autostrada A2 și retur.

Pentru reducerea riscului rutier, șoferii sunt sfătuiți să păstreze în mers o distanță corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiții de siguranță, să respecte limitele legale de viteză, să se asigure şi să semnalizeze din timp la schimbarea benzii, să nu oprească în mod nejustificat pe banda de urgență de pe autostradă, să pună în funcțiune luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc și să acorde prioritate când părăsesc spațiile de servicii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trafic aglomerat