x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic rutier aglomerat pe mai multe artere principale din țară

Trafic rutier aglomerat pe mai multe artere principale din țară

de Redacția Jurnalul    |    30 Iun 2023   •   15:42
Trafic rutier aglomerat pe mai multe artere principale din țară

Pe mai multe drumuri din țară circulația se desfășoară în condiții de aglomerație, vineri după-amiaza, spre stațiunile montane și spre litoral, informează Centrul Infotrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 1 Ploiești - Brașov se circulă în condiții de aglomerație în localitatea Bănești, pe sensul de urcare către Brașov, dar și între Predeal și Azuga, în direcția de coborâre.

Pe DN 7 Pitești - Sibiu sunt valori de trafic ridicate în localitatea Veștem, la intersecția cu DN 1, pe ambele sensuri de mers.

Pe DN 39 Constanța - Vama Veche este trafic intens între stațiunile Eforie Sud și Eforie Nord.

Pe A1 București - Pitești se circulă în condiții de ușoară aglomerație la intrarea în capitală.

Pe A2 București - Constanța sunt valori de trafic ridicate în zona localității Fetești, județul Ialomița, acolo unde, pentru fluidizare, polițiștii deviază ocazional autovehiculele pe două benzi pe sensul către Constanța.

Pe Pe A1 Sibiu - Deva, pe A3 București - Ploiești și pe A4 Ovidiu - Agigea traficul se desfășoară normal la ora transmiterii știrii.

Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe șoferi să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să evite depășirile riscante și să păstreze o distanță corespunzătoare între vehicule, care să le permită să frâneze în condiții de siguranță.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: trafic aglomeratie