x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic blocat pe A1 de mai multe ore: Doi morţi şi doi răniţi după ce o cisternă a lovit un autocamion care transporta mai mulţi stupi de albine

Trafic blocat pe A1 de mai multe ore: Doi morţi şi doi răniţi după ce o cisternă a lovit un autocamion care transporta mai mulţi stupi de albine

26 Iun 2012   •   05:34
Trafic blocat pe A1 de mai multe ore: Doi morţi şi doi răniţi după ce o cisternă a lovit un autocamion care transporta mai mulţi stupi de albine

Centrul INFOTRAFIC din IGPR informeaza ca traficul rutier pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti este oprit la aceasta ora, in zona kilometrului 60, pe sensul de mers catre Pitesti, din cauza unui accident in care au fost implicate doua camioane si o autocisterna incarcata cu motorina. In urma accidentului, doua persoane au decedat.

O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine. Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei, la fel si un pasager de langa el. Alte doua persoane implicate in accident au ajuns la spital cu rani grave. Circulatia este blocata de ore intregi si zeci de soferi asteapta sa se reia, relateaza Romania TV.

Accidentul s-a petrecut la kilometrul 60. In masina care transporta stupina se aflau soferul si alti doi pasageri, care se indreptau spre Pitesti cu viteza redusa, din cauza conditiilor in care trebuie transportate insectele. Cisterna cu motorina venea din aceeasi directie, insa cu o viteza foarte mare.

"Doua autoturisme s-au ciocnit fata-spate. In acest moment desfasuram cercetari cu privire la modul in care s-a intamplat incidentul. Nu ne putem pronunta cu certitudine cu privire la modul in care s-a intamplat aceasta", a declarata Carol Varna, Sef Politie Autostrazi.

Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei si a fost scos cu greu de sub caroseria masinii. Un pasager a fost transportat la Spitalul Floreasca, dar medicii nu l-au mai putut salva. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava.

"Interventia a fost una dificila, deoarece vorbim despre doua masini foarte grele, impactul a fost destul de violent, iar autocamioanele au fost contorsionate", a spus Catalin Nincescu, Departamentul de Pompieri Gaesti.

Pompierii sositi la fata locului au stropit cu apa cisterna, pentru a evita riscul unei explozii. Circulatia pe autostrada a fost blocata, iar traficul deviat, de la kilometrul 49, pe DN 61.

Soferii s-au revoltat pentru ca au fost nevoiti sa astepte atata timp. Autoritatile iau masuri pentru a ridica cisterna de la locul accidentului.

×