x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic de coșmar în capitală, pentru că Podul Grant a fost închis!

Trafic de coșmar în capitală, pentru că Podul Grant a fost închis!

de Redacția Jurnalul    |    16 Oct 2023   •   09:30
Trafic de coșmar în capitală, pentru că Podul Grant a fost închis!

Traficul rutier pe Podul Grant din București a fost închis, începând de astăzi, iar traficul a devenit un coșmar. La dezastrul rutier a contribuit și ploaia din această dimineață.

Șoferii și pasagerii au făcut cu zeci de minute în plus, față de cât făceau de obicei, de pe Bulevardul Uverturii și până în Grozăvești. Situația este abia la început. Vor urma luni întregi cu acest trafic de coșmar.

Lucrările de punere în siguranță a pasajului vor afecta traficul rutier general, pe sensul dinspre Crângași spre strada Turda, însă tramvaiele vor circula. Şoferii care vor veni din zona Lujerului vor avea trei rute ocolitoare: pe podul Ciurel, pe străzile adiacente Căii Crângaşi sau pe breteaua pe lângă urcarea pe pod. Mai multe detalii aflați în rândurile de mai jos:

Circulaţia vehiculelor pe Podul Grant, pe sensul de mers dinspre Calea Crângaşi către Strada Turda, a fost restricţionată începând din noaptea de duminică spre luni, ora 24,00, pentru efectuarea de lucrări de reabilitare

Până la finalizarea acestora, circulaţia se va realiza pe trasee alternative prin Şoseaua Virtuţii - Splaiul Independenţei, respectiv Calea Crângaşi - străzi adiacente - Calea Giuleşti, a informat Primăria Capitalei, vineri, prin intermediul unui comunicat de presă.

Restricţiile vor fi semnalizate cu ajutorul unor panouri de presemnalizare instalate în intersecţiile principale.

Locurile de parcare de sub Podul Grant au fost dezafectate, iar pe durata lucrărilor nu va fi permisă staţionarea şi oprirea autovehiculelor, a precizat municipalitatea.

"Pentru fluidizarea traficului în zonă, Brigada Rutieră, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, Poliţia Locală a Sectorului 1 şi Poliţia Locală a Sectorului 6 vor avea echipaje atât în intersecţiile principale, cât şi în zonele alternative care vor prelua traficul rutier. Precizăm faptul că în prezent bretelele pasajului sunt deja restricţionate pentru realizarea lucrărilor de reabilitare", a transmis PMB.

Tramvaiul 41 va circula alternativ, pe un singur fir.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: podul grant trafic blocat