x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic de coșmar pe DN 1. Se circulă în coloană pe ambele sensuri de mers în zona staţiunilor montane

Trafic de coșmar pe DN 1. Se circulă în coloană pe ambele sensuri de mers în zona staţiunilor montane

de Redacția Jurnalul    |    24 Iun 2023   •   11:40
Trafic de coșmar pe DN 1. Se circulă în coloană pe ambele sensuri de mers în zona staţiunilor montane

Traficul rutier este îngreunat, sâmbătă, pe DN 1, în Bănești și între Nistorești și Comarnic, pe sensul de urcare, precum și în stațiunea Bușteni, pe sensul de coborâre. În aceste zone s-au format coloane de maşini. Coloane sunt și pe A1 Sibiu - Deva și pe A2 București - Constanța.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că situația valorilor de trafic pe principalele artere rutiere la ora 11:00 este:

1. DN 1 Ploiești - Brașov: coloane de autovehicule în localitatea Bănești și între localitățile Nistorești și Comarnic, pe sensul de urcare, precum și în stațiunea Bușteni, pe sensul de coborâre.

2. DN 7 Pitești - Sibiu: valori de trafic în creștere în localitatea Boița, județul Sibiu, ca urmare a lucrărilor de reparații.

3. A1 București - Pitești: trafic normal.

4. A1 Sibiu - Deva: trafic intens pe sensul de coborâre către DN 7, fiind formată o coloană de aproximativ 2 kilometri, în creștere.

5. A2 București - Constanța: valori de trafic ridicate în zona stației de taxare Fetești, pe sensul de mers Constanța – București, unde, la kilometrul 142, polițiștii opresc circulația pentru perioade limitate de timp, pe sensul către București, permițând deplasarea pe două benzi pe sensul către Constanța, pe parcursul întregii zile. În prezent este formată o coloană de autovehicule de 2 - 3 kilometri. scrie Mediafax

6. A3 București - Ploiești: trafic normal.

7. A4 Ovidiu - Agigea: trafic normal.

 

 

×
Subiecte în articol: trafic DN 1