x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Update - Traficul feroviar a fost reluat pe ruta Ploieşti-Buzău. Balustrada căzută pe șine a fost înlăturată

Update - Traficul feroviar a fost reluat pe ruta Ploieşti-Buzău. Balustrada căzută pe șine a fost înlăturată

22 Feb 2019   •   12:18
Update - Traficul feroviar a fost reluat pe ruta Ploieşti-Buzău. Balustrada căzută pe șine a fost înlăturată

Reprezentanţii Prefecturii Prahova au anunţat, vineri la prânz, că traficul feroviar pe ruta Ploieşti - Buzău s-a reluat, după ce de dimineaţă a fost blocat din cauza unei balustrade de 15 metri, care a căzut pe reţeaua de înaltă tensiune CF, între localităţile Moara Noua şi Bărcăneşti.
CFR a anunţat că a trimis în zona unde a avut loc incidentul o drezină, pentru degajarea firelor electrice.
În perioada cât circulaţia feroviară a fost blocată, două trenuri de călători au fost în Halta Valea Călugărească, unul în Gara Ploieşti Sud şi un tren de marfă în Gara Ploieşti Est.
IPJ Prahova a precizat că podul rutier de pe centura de est a Ploieştiului, din zona Matizol, se degradează şi cad bucăţi de beton. Astfel, s-a dispus devierea traficului rutier, fiind amplasate filtre la intersecţia DN1 cu DN1A şi la intersecţia DN1A cu DN1B. 

Știrea inițială:

Traficul feroviar este blocat, vineri dimineaţă, pe ruta Ploieşti-Buzău, după ce o balustradă de 15 metri a căzut, informează ISU Prahova.

''Pompierii militari acţionează cu un echipaj pentru asigurarea zonei ca urmare a căderii unei balustrade de 15 metri, pe reţeaua de înaltă tensiune CF între localităţile Moara Nouă şi Bărcăneşti. Nu sunt victime'', precizează ISU Prahova.

Conform sursei citate, circulaţia feroviară este blocată pe ambele sensuri pe ruta Ploieşti-Buzău, iar trei trenuri de călători sunt oprite în staţii, două la Valea Călugărească şi unul la Ploieşti Sud.

''Podul rutier de pe centura de est a Ploieştiului, din zona Matizol, se degradează, cad bucăţi de beton şi a afectat circulaţia feroviară, care a fost oprită. Traficul este dirijat în zona podului'', anunţă IPJ Prahova. AGERPRES

×