x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții de trafic în București în timpul protestului organizat de federațiile din educație

Restricții de trafic în București în timpul protestului organizat de federațiile din educație

de Redacția Jurnalul    |    09 Mai 2023   •   14:18
Restricții de trafic în București în timpul protestului organizat de federațiile din educație

Poliția anunță că vor fi restricții de trafic în București în timpul protestului care va fi organizat miercuri de federațiile din educație.

Brigada Rutieră anunță că pentru buna desfășurare a evenimentului, miercuri, începând cu ora 10.00, se va resistematiza traficul în Piața Victoriei, asigurându-se două benzi pe sens în fața Guvernului României, pe Bd. Aviatorilor circulându-se doar către Bd. Lascăr Catargiu și se va restricționa traficul gradual pentru staționarea autocarelor pe Șos. Kiseleff, benzile I, III și IV, pe segmentul cuprins între Piața Arcul de Triumf și Piața Victoriei, fără afectarea intersecțiilor. Banda II de circulație pe tronsonul de mai sus va fi destinată autovehiculelor de intervenție.

Totodată, pentru participanții din alveola parc Izvor, se va restricționa banda I de circulație pe Str. Izvor, Str. B.P. Hașdeu, Splaiul Independenței (între Pod Hașdeu și Bd. Libertății) și Bd. Libertății (între Splaiul Independenței și Bd. Națiunile Unite).

Brigada Rutieră solicită șoferilor „să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri”.

Federația din învățământ vor organiza, miercuri, un marş de protest care va porni din Piaţa Victoriei şi se va încheia în faţa Palatului Parlamentului. La eveniment ar putea să participe peste 10.000 de oameni din întreaga țară.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: trafic restricţii protest