x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic restricționat pe autostrada A2 București-Constanța

Trafic restricționat pe autostrada A2 București-Constanța

de Redacția Jurnalul    |    01 Iul 2023   •   10:45
Trafic restricționat pe autostrada A2 București-Constanța

Polițiștii anunță că valorile de trafic sunt în creștere pe A2 București Constanța, în zona localității Fetești, pe sensul către Constanța, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste brațul Borcea, traficul se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Pe autostrada A2 sensul București – Constanța valorile de trafic sunt în creștere în zona localității Fetești, pe sensul către Constanța, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste brațul Borcea, traficul se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție, transmite Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, pentru perioade limitate de timp, pe parcursul zilei, în vederea fluidizării, polițiștii vor proceda la oprirea circulației pe sensul către București, permițând deplasarea pe două benzi pe sensul către Constanța.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să respecte indicațiile polițiștilor rutieri”, se menționează în finalul comunicatului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trafic restrictionat a2