x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traficanţi de canabis prinşi în flagrant

Traficanţi de canabis prinşi în flagrant

21 Mar 2009   •   00:00

Ofiţerii Serviciului Antidrog din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Târgu Mureş au reuşit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, prinderea în flagrant a unui grup de traficanţi de cannabis, care încercau să plaseze drogurile unor cumpărători.



Poliţiştii BCCO Târgu Mureş au arătat, sâmbătă, că din cei şase indivizi surprinşi în stradă, pe raza judeţului Alba, au fost reţinuţi patru, în timp ce încercau să plaseze cantitatea de 500 grame cannabis. Aceştia au arătat că indivizii reţinuţi fac parte dintr-un grup organizat, specializat în traficul de droguri, care acţiona pe raza judeţelor Mureş, Alba şi Arad.

Acţiunea BCCO Târgu Mureş s-a desfăşurat sub coordonarea procurorului Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Biroul Teritorial Târgu Mureş, în cooperare cu Serviciul Informaţii şi Protecţie Internă Mureş şi cu BCCO Cluj-Napoca. Cele patru persoane reţinute urmează să fie prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă. Ofiţerii de la BCCO Târgu Mureş susţin că cei patru erau doar intermediari în plasarea drogurilor şi că un gram de cannabis de vinde cu 50-60 lei.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: observator