x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traficul feroviar între Sighetul Marmaţiei şi Dej a fost reluat după 17 ore

Traficul feroviar între Sighetul Marmaţiei şi Dej a fost reluat după 17 ore

03 Dec 2011   •   07:53
Traficul feroviar între Sighetul Marmaţiei şi Dej a fost reluat după 17 ore

UPDATE: Traficul feroviar intre Sighetul Marmatiei si Dej a fost reluat dupa 17 ore, trenurile care circula in zona avand insa restrictii de viteza.

Traficul feroviar este blocat si la aceasta ora intre Sighetul Marmatiei si Dej, dupa ce un tren de marfa a deraiat vineri seara. Muncitorii se chinuie de azi-noapte sa elibereze calea ferata, iar cateva sute de calatori din doua trenuri blocate pe traseu au fost preluati de autobuze si dusi de la Salva la Cosbuc, cea mai apropiata localitate, pentru a fi preluati de alte garnituri.

Unul dintre vagoanele unui tren marfar care transporta busteni de la Sighetul Marmatiei la Dej a sarit de pe sine in dreptul localitatii Salva din judetul Bistrita-Nasaud. Locomotiva din spate a impins prea tare vagoanele si a reusit sa rupa unul dintre ele exact la pasajul de trecere peste calea ferata a Drumului National 17C.

Angajatii CFR au cerut ajutorul politiei cand au vazut ca exista pericolul ca vagonul sa se rastoarne. Oamenii dau vina pe proasta administrare a caii ferate si pe faptul ca traversele sunt foarte vechi.

Din cauza blocajului creat pe calea ferata, patru trenuri accelerat si unul personal nu si-au mai putut continua drumul. Este vorba despre trenurile accelerat 1923 Sighet - Timisoara, 1644 Sighet - Bucuresti, 1643 Bucuresti - Sighet si 1924 Timisoara - Sighet, precum si despre personalul 4111 Sighet - Cluj Napoca.

×
Subiecte în articol: bistriţa tren deraiat trafic feroviar