x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traficul greu de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac va fi îngreunat mâine

Traficul greu de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac va fi îngreunat mâine

22 Iun 2015   •   19:05
Traficul greu de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac va fi îngreunat mâine
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Traficul greu prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac va fi îngreunat marţi, timp de 10 ore, partea maghiară urmând să execute lucrări de revizie la unul dintre cele două cântare, între orele 9,00 şi 19,00, informează comisar şef Daniel Iancu, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

'Partea maghiară a făcut cunoscut că marţi, între orele 9.00 şi 19.00, vor fi executate lucrări de revizie la unul dintre cele două cântare aflate pe sensul de intrare în Ungaria al traficului greu. Drept urmare, este de aşteptat ca timpii de aşteptare pentru traficul greu, pe sensul de ieşire din ţară, să se dubleze', a declarat pentru AGERPRES comisar şef Daniel Iancu.

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră recomandă conducătorilor de TIR-uri să evite în intervalul orar menţionat tranzitarea prin PTF Nădlac şi să utilizeze pentru ieşirea din ţară, PTF Vărşand sau PTF Borş, a adăugat purtătorul de cuvânt al STPF Arad.

Surse din PTF Nădlac informează că încă din prima jumătate a zilei de luni traficul greu prin PTF Nădlac s-a derulat cu mare dificultate, iar coloana de autotrenuri care aşteaptă să iasă din ţară se întinde din PTF şi până la câţiva kilometri dincolo de ieşirea din oraşul Nădlac.

×