x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traficul în Capitală este îngreunat în sectoarele 1, 2 şi 6, din cauza poleiului

Traficul în Capitală este îngreunat în sectoarele 1, 2 şi 6, din cauza poleiului

01 Dec 2010   •   18:46

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, Ioana Stancu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că traficul este îngreunat în mai multe zone ale Capitalei, după ce s-a format polei pe drum.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule prudent pe Calea Giuleşti, în zona Pieţei Crângaşi, pe Bulevardul Ion Mihalache şi pe străzile adiacente.

De asemenea, se circulă cu mare dificultate în zona Pasajului Băneasa, atât pe sensul de urcare, cât şi pe cel de coborâre.

Alte zone în care se circulă cu dificultate din cauza poleiului sunt: Dinicu Golescu, Calea Dorobanţi, Jiului-Poligrafiei, strada Ritmului, strada Doamna Ghica, Bulevardul Electronicii, Bulevardul Aerogării, străzile Buzeşti şi Virtuţii.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să circule prudent, să păstreze o distanţă mai mare în mers faţă de maşinile din faţă şi să adapteze viteza la condiţiile de drum.

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a cerut ca miercuri, începând cu ora 16.00, 34 de utilaje specializate să împrăştie material antiderapant format din clorură de calciu. Situaţia drumurilor din Sectorul 2 va fi monitorizată permanent în noaptea de miercuri spre joi, iar dacă va fi necesar, numărul utilajelor care împrăştie material antiderapant va fi suplimentat.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a convocat joi comandamentul pentru deszăpezire.

Potrivit meteorologilor, în următoarele 24 de ore, în sudul ţării sunt aşteptate ploi şi lapoviţă.

În Capitală, la ora 17.00, la staţia Bucureşti - Băneasa se înregistrau minus trei grade.

×