x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traficul rutier ramâne BLOCAT între CARAŞ-SEVERIN şi MEHEDINŢI

Traficul rutier ramâne BLOCAT între CARAŞ-SEVERIN şi MEHEDINŢI

15 Mai 2015   •   19:24
Traficul rutier ramâne BLOCAT între CARAŞ-SEVERIN şi MEHEDINŢI
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Traficul rutier continuă să fie închis la kilometrul 65+600 al drumului naţional 57, care face legătura prin Clisura Dunării între judeţele Mehedinţi şi Caraş-Severin. 

Directorul Secţiei de Drumuri Naţionale (SDN) Orşova, Ion Cunicel, a declarat vineri, că închiderea temporară a circulaţiei rutiere în sectorul Cozla a fost generată de măsurile luate de administratorul respectivei căi rutiere pentru asigurarea siguranţei şi securităţii participanţilor la trafic în pericol de a fi striviţi de stâncile de pe versanţi. 

"La 1 aprilie carosabilul a fost afectat de sute de tone de stânci. Acestea au fost îndepărtate, dar există altele pe versanţii muntoşi care oricând pot să se desprindă şi să ajungă pe artera de circulaţie Orşova-Moldova Veche", a precizat Cunicel. 

Potrivit sursei citate, circulaţia rutieră va mai rămâne închisă cel puţin o lună pe DN 57, până atunci cetăţenii din localităţile situate în Clisura Dunării, dar şi turiştii, putând ajunge la pensiunile din zonă pe următorul traseu: DN 57 Orşova - DN 6 Iablaniţa - DN 57B Oraviţa - DN 57 Moldova Nouă.

×
Subiecte în articol: sosea inchisa