x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedia din Primăverii: Trupurile Cristinei Verona şi al mamei sale au fost ridicate duminică de la INML

Tragedia din Primăverii: Trupurile Cristinei Verona şi al mamei sale au fost ridicate duminică de la INML

de Mediafax    |    11 Iul 2011   •   09:47

Trupurile fostei jurnaliste Cristina Verona si al mamei acesteia au fost ridicate, duminica, de la Institutul de Medicina Legala din Bucuresti, au declarat, pentru Mediafax, surse medico-legale.

Ceie doua trupuri au fost ridicate dupa ce toate formalitatile si actele au fost intocmite la sfarsitul saptamanii trecute.

Sursele citate nu au dat detalii privind persoana care a ridicate cele doua corpuri.

O persoana din familia Cristinei Verona s-a prezentat, vineri, la Institutul de Medicina Legala pentru intocmirea formalitatilor privind decesele, a declarat pentru Mediafax directorul medical al INML, George Cristian Curca.

"Noi am terminat necropsia si recoltarea probelor in vederea efectuarii testelor toxicologice. Cadavrele puteau fi ridicate inca de miercuri, dupa necropsie. La INML s-a prezentat vineri o persoana din partea familiei, pentru formalitati", a precizat George Cristian Curca.

Directorul medical al INML a mai spus ca persoana din familia Cristinei Verona a ridicat documentele privind decesul celor doua femei.

Cristina Verona (44 de ani) si mama acesteia, Elena Parvulescu (77 de ani), au fost gasite decedate, marti seara, in locuinta lor din cartierul Primaverii din Bucuresti.

Concluziile criminalistilor si legistilor au fost ca Elena Parvulescu a murit "in urma unei asfixii mecanice prin obturarea orificiului oro-nazal si prin comprimare toracica", iar fosta jurnalista a murit "prin asfixie prin spanzurare".

"Autopsiile efectuate in data de 06.07.2011 au reliefat faptul ca moartea persoanei de 77 de ani a fost violenta si s-a datorat insuficientei cardio-respiratorii acute, consecutiva unei asfixii mecanice prin obturarea orificiilor oro-nazale si comprimare toracica, in timp ce moartea persoanei de 44 de a fost violenta si s-a datorat insuficientei cardio-respiratorii acute, consecutiva unei asfixii mecanice prin spanzurare; decesul celor doua persoane s-a produs in urma cu 4-5 zile", se arata intr-un comunicat de presa de marti al Parchetului Tribunalului Bucuresti.

In apartamentul in care locuiau cele doua femei nu au fost gasite urme de ravasire si de efractie, usa de acces fiind incuiata, din interior, potrivit Parchetului Capitalei.

×