x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în Covasna: Opt persoane au murit după ce un tractor cu remorcă a fost lovit de un tren de călători

Tragedie în Covasna: Opt persoane au murit după ce un tractor cu remorcă a fost lovit de un tren de călători

08 Sep 2012   •   11:21
Tragedie în Covasna: Opt persoane au murit după ce un tractor cu remorcă a fost lovit de un tren de călători

UPDATE 17:01 - Numarul persoanelor decedate in urma accidentului din localitatea covasneana Chilieni a ajuns la opt dupa ce femeia ranita care intrase in stop cardiac nu a mai putut fi resuscitata.

UPDATE 16:16 - Numarul mortilor in accidentul petrecut astazi in apropierea municipiului Sfantu Gheorghe a ajuns la sapte, anunta purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Covasna, Iulia Grigoras, citat de Agerpres.

UPDATE 15:53 - Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Covasna, Gyorgy Alfons, a declarat, pentru Agerpres, ca trenul 4012 care circula pe ruta Targu Mures-Brasov a lovit un tractor cu remorca in care se aflau intre 15 si 20 de persoane, care fusesera la munca pe camp.

Potrivit acestuia, in urma accidentului, petrecut intre statia Sfantu Gheorghe si Ozun, au murit sase persoane si au fost ranite grav alte trei. O alta persoana ranita a intrat cu putin timp in urma in stop cardiac, iar echipajele de interventie fac eforturi pentru a-i salva viata.

UPDATE 15:16 - Purtatorul de cuvant al ISU Covasna, Marius Tolvaj, a declarat ca in urma accidentului sase persoane au murit, din care cinci femei si un barbat, alte trei fiind ranite grav. La locul accidentului se afla sase ambulante si a ajuns si un elicopter SMURD de la Targu Mures.

.....................................................

Un tractor cu remorca in care se aflau zece persoane a fost lovit de un tren in apropierea localitatatii Chilieni, judetul Covasna. In urma accidentului, cinci persoane au murit si alte trei au fost ranite.

Purtatorul de cuvant al ISU Covasna, Marius Tolvaj, a declarat pentru Antena 3, ca accidentul a avut loc la trecerea de cale ferata pe ruta Sfantu Gheorghe - Brasov.
Oficialul a adaugat ca este vorba despre o cale ferata nesemnalizata.

"Persoanele decedate sunt imparstiate pe campul de langa calea ferata. Trenul este de calatori. Se pare ca doar remorca tractorului a fost lovita. Soferul tractorului este ranit. Echipajele medicale acorda primul ajutor", a declarat Tolvaj.

La fata locului au fost mobilizate cinci ambulante. Un elicopter de la Targu Mures este asteptat pentru a transporta unul din raniti la spitalul de la Targu Mures.

Stire in curs de actualizare.

×