x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în Ialomiţa: Patru persoane au murit şi 13 au fost rănite după ce un microbuz a intrat frontal într-un TIR. Traficul este blocat pe DN2

Tragedie în Ialomiţa: Patru persoane au murit şi 13 au fost rănite după ce un microbuz a intrat frontal într-un TIR. Traficul este blocat pe DN2

27 Sep 2012   •   05:33
Tragedie în Ialomiţa: Patru persoane au murit şi 13 au fost rănite după ce un microbuz a intrat frontal într-un TIR. Traficul este blocat pe DN2

Patru persoane au murit si 13 au fost ranite, in aceasta dimineata, intr-un accident petrecut pe DN 2 Buzau - Urizceni, in localitatea ialomiteana Cotorca, dupa ce un microbuz a intrat intr-un TIR stationat.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Ialomita, Iulia Fecioru, la locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulante care au transportat ranitii la spital.

"Din primele noastre date rezulta ca microbuzul cu numar de inmatriculare de Galati, in care erau probabil 17 persoane, a intrat in coliziune cu un tir de Iasi, stationat in afara carosabilului sau pe carosabil, nu stim exact unde, in acest moment, soferul autotrenul fiind oprit deoarece avea o defectiune tehnica, probabil o pana", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Ialomita, Iulia Fecioru, potrivit mediafax.ro.

Initial, politistii rutieri anuntasera ca in urma accidentului trei persoane au murit si 14 au fost ranite, unele dintre acestea fiind in stare grava.

Printre raniti este si soferul tirului stationat.

Ulterior, managerul Serviciului de Ambulanta Judetean Ialomita, Radu Paros, a anuntat ca inca o persoana si-a pierdut viata, aceasta murind in ambulanta, in drum spre Spitalul Judetean de Urgenta din Buzau.

La aceasta ora, o alta persoana ranita in accident, aflata in stare grava, a fost trimisa cu ambulanta la Spitalul de Urgenta Floreasca, din Bucuresti.

Managerul Serviciului de Ambulanta Ialomita a precizat ca in urma accidentului au rezultat patru morti si 13 raniti.

"Trei persoane au decedat pe loc, iar o a patra a murit in ambulanta in drum spre Spitalul Judetean de Urgenta din Buzau. Un alt ranit a fost trimis cu salvarea la spitalul din Buzau, iar zece raniti au fost trimisi la Spitalul Municipal din Urziceni. Dintre acestia, o persoana ranita, in stare mai grava, a fost trimisa cu salvarea la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti", a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Judetean Ialomita, Radu Paros.

La ora transmiterii acestei stiri, traficul rutier pe DN 2 intre Urziceni si Buzau, in dreptul localitatii ialomitene Cotorca, este blocat, iar coloanele de autovehicule depasesc cativa kilometri in ambele sensuri.

×