x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în Mehedinți. Cântăreaţa Anca Pop a murit înecată, după ce a plonjat cu maşina în Dunăre. A colaborat şi compus pentru Goran Bregović

Tragedie în Mehedinți. Cântăreaţa Anca Pop a murit înecată, după ce a plonjat cu maşina în Dunăre. A colaborat şi compus pentru Goran Bregović

18 Dec 2018   •   07:55
Tragedie în Mehedinți. Cântăreaţa Anca Pop a murit înecată, după ce a plonjat cu maşina în Dunăre. A colaborat şi compus pentru Goran Bregović

O maşină a căzut în Dunăre, în zona localităţii Sviniţa din judeţul Mehedinţi, iar la volan se afla o tânără în vârstă de 34 de ani, informează autorităţile.

Din primele informaţii, se pare că este vorba despre cântăreaţa Anca Pop, iar tânăra a pierdut controlul volanului din motive încă neelucidate. Potrivit unor surse din Poliţie, documentele găsite în maşină sunt pe numele Ancăi Pop.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Poliţiei Judeţene Mehedinţi, maşina a plonjat în Dunăre în dreptul comunei Sviniţa, la viaductul Sviniţa, într-o zonă fără parapet.

Reprezentanţii ISU Mehedinţi au anunţat ulterior că scafandrii au scos din autoturism o femeie decedată şi nu au mai fost gasite alte persoane în autoturism. La volanul autoturismului s-ar fi aflat o femeie de 33 de ani din Moldova Nouă (judeţul Caraş-Severin), scrie Observator.

A derapat din cauza poleiului

Cântăreaţa venea de la Orşova şi se ducea acasă, la părinţi, în Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin. Se pare că tânăra de 33 de ani a derapat din cauza poleiului, a pierdut controlul volanului, apoi a plonjat cu maşina în Dunăre.

"Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în timp ce se aflau în misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat în dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Sviniţa un autoturism căzut în apele fluviului Dunărea. Poliţia de Frontieră a luat imediat masura înştiinţării Inspectoratului de Urgenţă, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi a căptăniei Orşova, pentru luarea măsurilor legale ce se impun", a precizat Corina Moraru, Politia de Frontieră.

Mașina Ancăi a fost găsită la aproximativ 10 metri de mal, înghițită de apă.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat exact.

Anca Pop a colaborat şi compus pentru Goran Bregović

Artista Anca Pop s-a născut la 22 octombrie 1984, la Moldova Nouă.  Anca Pop era cunoscută şi dupa numele de scenă "Shamanca".

Anca Pop lansat albumul său de debut omonim la data de 12 iulie 2017 în Japonia, care include discurile single: „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”. 

În 2008, a ajuns să cunoască muzicianul iugoslav, Goran Bregović, și a participat ca și compozitoare la două dintre piesele celui de-al treisprezecelea său album de studio, Champagne for Gypsies.

La data de 27 iulie 2015, a lansat o altă versiune al videoclipului piesei „Free Love”, exclusiv pentru revista Playboy, de asemenea a apărut pe coperta revistei respective în numărul lunilor iulie-august.

×
Subiecte în articol: anca pop