x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie într-un cunoscut supermarket. Un apreciat preot a murit în timp ce făcea cumpărături

Tragedie într-un cunoscut supermarket. Un apreciat preot a murit în timp ce făcea cumpărături

22 Noi 2018   •   21:01
Tragedie într-un cunoscut supermarket. Un apreciat preot a murit în timp ce făcea cumpărături

Preotul Adi Buric (47 de ani), parohul Parohiei Valea Ursului din Protopopiatul Roman, a murit marți, 20 noiembrie, în jurul orei 16:00, în urma unui stop cardiorespirator, informează stiri-neamt.ro.

Evenimentul tragic s-a petrecut la supermaketul Kaufland din Roman, unde preotul Buric Adrian se afla la cumpărături. El a acuzat dureri la piept. Medicii au intervenit dar preotul nu a răspuns la manevrele medicale.

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Ioachim a transmis un mesaj de condoleanţe în care a evocat personalitatea părintelui Adi Buric, „un preot râvnitor, apropiat de enoriaşii săi, solidar cu cei aflaţi în suferinţă, implicat în multe lucrări de construire şi înfrumuseţare a locaşurilor de cult în parohiile unde şi-a desfăşurat misiunea, un slujitor care şi-a asumat cu responsabilitate jugul lui Hristos, desăvârşindu-şi chemarea preoţească”, informează ziarul Lumina.

×
Subiecte în articol: Adi Buric