x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE! Liderul trupei care a cântat aseară în Colectiv este băiatul Anei Pascu, președinta Federației Române de Scrimă

TRAGEDIE! Liderul trupei care a cântat aseară în Colectiv este băiatul Anei Pascu, președinta Federației Române de Scrimă

31 Oct 2015   •   15:25
TRAGEDIE! Liderul trupei care a cântat aseară în Colectiv este băiatul Anei Pascu, președinta Federației Române de Scrimă

Liderul trupei Goodbye to Gravity, care cânta aseară în Clubul Colectiv când a izbucnit incendiul este băiatul Anei Pascu, fostă mare scrimeră și președinta Federației Române de Scrimă, scrie Cătălin Tolontan pe blogul său. De asemenea, solistul formației, Andrei Galut, este câștigătorul concursului Megastar, potrivit b365.ro.

"Sportul are la rîndul său un moment de cumpănă, liderul trupei Goodbye to Gravity, care cînta aseară fiind băiatul Anei Pascu, fostă mare scrimeră și președinta Federației Române de Scrimă. Alex Pascu se află la Spitalul de Urgență Floreasca, ieșind chiar acum cîteva minute din operație. El a fost supus unei intervenții chirurgicale dificile, iar prognosticul medicilor rămîne rezervat. O piesă de pe albumul lansat aseara, la fosta fabrica „Pionierul”, din zona Pasajului Marasesti, este: „Ziua in care vom muri”, a scris jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său.

"Sunt la spital. Fiul meu este intubat! Nu putem spune nimic despre starea lui. Am vorbit cu el inainte de concert, era foarte entuziasmat, ca isi prezinta noul album! Eu nu eram de acord cu ce facea el, dar tatal lui a insistat! E unicul meu copil! Nu pot sa cred ce s-a intamplat. Ne-a ramas doar sa ne rugam pentru el!", a declarat mama solistului Ana Pascu, pentru SportNews.ro.

Federaţia Română de Scrimă şi-a exprimat, la rândul ei, "compasiunea faţă de victimele tragediei de vineri seara", precizând că "din păcate, printre răniţi se afla şi Alexandru Pascu, fiul doamnei Ana Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrima şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă".

"Conducerea Federaţiei Române de Scrimă, angajaţii, antrenorii şi sportivii sunt alături de doamna Ana Pascu în aceste clipe deosebit de dificile şi speră ca Alexandru şi ceilalţi oameni răniţi vineri seara să îşi revină cât mai curând", scrie FRS într-un comunicat.

Goodbye to Gravity - Ziua in care vom muri



×