x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE pe DN1C. Un pieton a fost lovit de o betonieră

TRAGEDIE pe DN1C. Un pieton a fost lovit de o betonieră

14 Sep 2015   •   15:00
TRAGEDIE pe DN1C. Un pieton a fost lovit de o betonieră
Sursa foto: someseanul.ro

Un accident rutier grav a avut loc duminică, 13 septembrie, în jurul orei 21:00, pe DN 1C, pe raza localității Cășeiu din județul Cluj.

Un bărbat, în vârstă de 80 de ani, care se afla pe marginea drumului, a fost surprins și accidentat de o betonieră, înmatriculată în București, potrivit someseanul.ro

Martorii susțin că bărbatul era în stare de ebrietate, că ar fi încercat să traverseze drumul și ar fi fost lovit în plin.

Șoferul autovehiculului de mare tonaj susține că în zona trecerii de pietoni ar fi simțit că a lovit ceva și când s-a dat jos de la volan l-a văzut pe pieton căzut la pământ într-o baltă de sânge.

Victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul Municipal Dej în stare critică. A intrat în stop cardio-respirator în camera de gardă, fiind declarat decedat după ce medicii de la CPU au efectuat în zadar manevrele de resuscitare.

Polițiștii și criminaliștii dejeni urmează să stabilească, în urma anchetei, circumstanțele exacte în care s-a produs tragicul eveniment rutier.





×