x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE I TRAGEDIE pe Litoral. Copilul căzut în piscina unui hotel din staţiunea Venus a murit!

UPDATE I TRAGEDIE pe Litoral. Copilul căzut în piscina unui hotel din staţiunea Venus a murit!

20 Aug 2015   •   10:35
UPDATE I TRAGEDIE pe Litoral. Copilul căzut în piscina unui hotel din staţiunea Venus a murit!
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images
UPDATE - Copilul căzut în piscina unei unităţi hoteliere din staţiunea Venus, în seara zilei de 19 august, în jurul orei 21.00, a fost declarat mort la spital!
.
Ştirea iniţială - Un copil de 7 ani a căzut în piscina unei unităţi hoteliere din staţiunea Venus în urmă cu puţin timp. La faţa locului au ajuns medicii care au efectuat manevre de resuscitare, informeaza gazetadenavodari.ro.

Copilul a fost preluat de un echipaj şi transportat la Spitalul din Mangalia. Se pare că cel mic era cazat într-un hotel din staţiune împreună cu părinţii. Acesta se juca pe terasa unităţii, dar la un momentdat a dispărut. Părinţii au anunţat reprezentanţii hotelului care au început să îl caute.

După un timp, un alt copil a spus că a văzut ceva în piscină şi ajunşi la faţa locului părinţii au observat ca era vorba de copilul lor. Un turist a sărit în apă pentru a-l scoate pe cel mic din piscină.
 

×
Subiecte în articol: accident