x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Inconștiență pe Transfăgărășan. Un şofer a fost filmat când bate palma cu un urs

Inconștiență pe Transfăgărășan. Un şofer a fost filmat când bate palma cu un urs

de Redacția Jurnalul    |    06 Noi 2023   •   18:15
Inconștiență pe Transfăgărășan. Un şofer a fost filmat când bate palma cu un urs
Sursa foto: TikTok/Gabi Iordache

Un incident incredibil a avut loc pe Transfăgărășan unde un bărbat „a bătut palma” cu un urs, punându-și viața în pericol. Totul a fost surprins într-un video postat pe TikTok.

În filmare, se poate observa cum trei urși blochează unul dintre sensurile de mers pe șosea, creând un moment tensionat pentru șoferii aflați în zonă. Cu toate acestea, unul dintre ursi s-a apropiat de o mașină, iar șoferul, în loc să se retragă prudent, a decis să-și scoată mâna pe geam și să bată palma.

Ursul, în mod surprinzător, a răspuns la gestul bărbatului și s-a îndepărtat. Această întâmplare neobișnuită a fost înregistrată și ulterior postată pe internet, stârnind discuții aprinse cu privire la comportamentul imprudent al șoferului. 

„Să ne fie rușine! Au început urşii să cerșească mâncare...și marile magazine aruncă fructe și legume cu tonele", "Inconștiență totală", "Sunt condamnaţi la moarte tocmai de cei ce îi hrănesc! inconstienţa ucide!".

Autoritățile și specialiștii transmit de fiecare dată că turiştii care întâlnesc în drumul lor urşi sunt sfătuiţi să nu-i hrănească şi să nu se apropie de ei, pentru a nu înfuria animalul, care ar putea oricând să atace.

 

@gabi_iordache Transfagarasan #ghe #romaniateiubesc #transfagarasan #antena1 #tutorial #protv ♬ sunet original - GABI

 

TikTok/Gabi Iordache

×
Subiecte în articol: Transfăgărășan urs TikTok