x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Travel News, primul buletin de ştiri TV cu informaţii turistice din Romȃnia, acum la televiziunea naţională Travel MIX!

Travel News, primul buletin de ştiri TV cu informaţii turistice din Romȃnia, acum la televiziunea naţională Travel MIX!

22 Iul 2011   •   14:19
Travel News, primul buletin de ştiri TV cu informaţii turistice din Romȃnia, acum la televiziunea naţională Travel MIX!

Esti un impatimit al turismului? Nu esti inca, dar ti-ai propus sa pleci intr-o calatorie sau pur si simplu iti doresti sa fii la curent cu noutatile din tara urmarind altfel de stiri decat cele despre criza, infractiuni, politica si administratie? Travel News este singurul jurnal care te tine conectat la o realitate cotidiana zugravita in culorile vii ale stirilor montane, noutatilor de pe litoral, informatiilor despre targuri, expozitii si alte evenimente cu potential turistic, ce pot face din fiecare din noi nu doar un om mai informat, ci si unul mult mai relaxat.

Buletinul de stiri “Travel News', prezentat de Roxana Cristea, are o durata de 20 de minute. Jurnalul de stiri a debutat la Travel Mix la 18 iulie 2011 si poate fi urmarit de luni pana sambata, incepand cu ora 20:00. Daca ati pierdut cele mai importante stiri din turism, le puteti urmari si in reluare, in aceeasi zi de la ora 22:30, a doua zi de la ora 06:00 si 08:00 sau puteti urmari o retrospectiva a stirilor din turism, in fiecare duminica, incepand cu ora 18:00.

Travel News este un jurnal estival de vacanta si rolul acestuia pe canalul de calatorii Travel Mix este acela de a oferi un flux de informatii de actualitate din turism.

Exista numeroase evenimente care se petrec in fiecare zi in turism si care trec de multe ori neobservate sau nepromovate corespunzator, iar rolul buletinului “Travel News' este acela de a le face cunoscute si de a oferi telespectatorilor, pe langa diferite documentare si reportaje despre calatorii, gastronomie, istorie etc. si acest flux de informatii.

Stirile “Travel News' sunt postate in format video si pe internet la adresa www.travelmix.ro.

Canalul de turism Travel Mix este prezent pe piata din Romania din 17 martie 2011, data la care a avut loc lansarea oficiala a postului, in cadrul Targului de Turism organizat de ANAT la Palatul Parlamentului si poate fi receptionat si de abonatii UPC Digital National, canalul 309, abonatii NextGen Digital National, canalul 50 si abonatii Next Gen Analogic din Bucuresti si Campina. Obiectivul Travel Mix este acela de a promova turismul cat mai bine, in toate formele lui: calatorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism etc. si de a oferi posibilitatea tuturor sa descopere noi destinatii turistice.

Telespectatorii au la dispozitie o noua sursa de inspiratie pentru calatoriile lor si modalitati diverse de petrecere a timpului liber in spatii destinate exclusiv relaxarii, iar operatorii din turism \si pot prezenta serviciile turistice unui num`r mult mai mare de potentiali clienti.

In plus, Travel Mix ofera telespectatorilor posibilitatea de a castiga saptamanal o excursie pentru 2 persoane, in tara sau in strainatate. Telespectatorii trebuie sa descopere indiciul saptamanii difuzat zilnic la televiziunea nationala Travel Mix, sa completeze formularul disponibil la adresa http://www.travelmix.ro/concursuri/ pȃna in ziua de duminica a fiecarei saptamani si se inscriu automat in Tombola Saptam~nii. Tragerea la sorti are loc in fiecare zi de luni, la ora 12.00, iar rezultatele se afiseaza pe internet, la adresa: http://www.travelmix.ro/concursuri/ .

×
Subiecte în articol: mass media