x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei băimăreni, între care şi un copil, au ajuns la spital după ce o schelă a căzut peste ei

Trei băimăreni, între care şi un copil, au ajuns la spital după ce o schelă a căzut peste ei

03 Mai 2012   •   10:46
Trei băimăreni, între care şi un copil, au ajuns la spital după ce o schelă a căzut peste ei

O schela pe care se afla un muncitor al unei firme de constructii s-a prabusit peste o femeie si un copil, in aceasta dupa-amiaza, la Baia Mare. Cei trei au fost transportati la Spitalul Judetean.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Maramures, accidentul s-a produs pe Bulevardul Traian din Baia Mare, unde un muncitor de la o firma de constructii a fost ranit dupa ce schela pe care lucra a cedat, s-a prabusit si a lovit doi trecatori - o femeie si un copil.

La locul accidentului au mers mai multe echipaje de ambulanta.

"Accidentul de munca s-a produs pe bulevardul Traian numarul 19A din Baia Mare, unde angajatul unei firme de constructii din oras a fost ranit dupa ce schela pe care s-a aflat a cedat, suprinzand si cativa trecatori. Echipaje SMURD s-au deplasat la fata locului, unde au gasit trei persoane ranite care au fost transportate la Spitalul Judetean", se arata intr-un comunicat al ISU Maramures, citat de Mediafax.

Cazul este cercetat ca accident de munca de inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Maramures.

×