x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei bărbați au ucis un fost infractor după ce s-a mutat cu ei în sat

Trei bărbați au ucis un fost infractor după ce s-a mutat cu ei în sat

17 Ian 2019   •   20:38
Trei bărbați au ucis un fost infractor după ce s-a mutat cu ei în sat

Trei „justițiari” l-au ademenit pe un ucigaș de copii într-un apartament și l-au înjunghiat de 150 de ori, după ce s-a mutat în satul lor, conform Dailymail.

Darren Evesham, David Osbourne și Ieuan Harley și-au înjunghiat veciunul, David Gaut, după ce acesta a ispășit 33 de ani de închisoare și fusese eliberat. Gaut, în vârstă de 54 de ani, a fost închis pentru uciderea unui bebeluș de 17 luni.

El s-a mutat într-un apartament vizavi de Osbourne, în satul New Tredegar din Țara Galilor. Cei trei bărbați l-au ademenit pe Gaut în apartamentul lui Osbourne, unde l-au ucis în mod brutal, iar mai apoi i-au mutat corpul neînsuflețit în apartamentul său, încercând să ascundă crima.

Gaut a fost înjungiat de mai bine de 150 de ori cu cuțite și o șurubelniță, iar mai apoi i-au fost scoase unghiile.

Osbourne a descoperit trecutul vecinului său pe internet și Harley a spus: „Vreau să-l ciopârțesc și să-l arunc pe țeava de canalizare”.

Ben Douglas-Jones, procurorul cazului, a spus: „Cei trei bărbați s-au aliat când Harley a devenit agitat și agresiv din pricina faptului că Gaut locuia în zonă”.

„În momentul în care Gaut a fost invitat în apartament, cei trei au dorit să îl ucidă ori să îi facă rău foarte grav”.

„Decedatul a săvârșit și el o crimă. Însă, el a stat în închisoare peste 32 de ani. O crimă pentru a pedepsi pe cineva este la fel de crimă precum o crimă fără motiv”.

 

×
Subiecte în articol: sat tara galilor crima inchisoare