x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei tineri români, suspectaţi de uciderea lui Jean-Nérée Ronfort, un celebru expert în artă - presă

Trei tineri români, suspectaţi de uciderea lui Jean-Nérée Ronfort, un celebru expert în artă - presă

10 Apr 2012   •   14:30
Trei tineri români, suspectaţi de uciderea lui Jean-Nérée Ronfort, un celebru expert în artă - presă

Trei tineri, in varsta de 20, 21 si, respectiv, 25 de ani, probabil de origine romana si suspectati ca l-au ucis pe Jean-Nérée Ronfort, un celebru expert in arta la 3 aprilie la Paris, au fost deferiti luni Parchetului, relateaza marti Le Nouvel Observateur, in editia electronica.

Arestati sambata la Paris si Saint-Denis, "suspectii resping responsabilitatea crimei", a declarat marti o sursa apropiata anchetei pentru agentia Associated Press. Tinerii, de origine romana, ar fi fost cautati dupa descoperirea unei amprente la locul crimei si gratie "telefoniei" care ii plaseaza la fata locului.

Victima in varsta de 68 de ani a fost gasita in jurul orei 06.00 de colegul sau, ingrijorat ca nu venise la birou. Intins pe jos, barbatul avea capul spart. El a fost internat la spitalul Lariboisière, unde a decedat in ziua urmatoare.

Obiectele sale personale, intre care actele de identitate, telefonul, ceasuri de valoare si cardul bancar i-au fost furate.

×