x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tren de călători, în flăcări: Oamenii, coborâţi în câmp

Tren de călători, în flăcări: Oamenii, coborâţi în câmp

24 Sep 2022   •   12:26
Tren de călători, în flăcări: Oamenii, coborâţi în câmp
Sursa foto: Victor Stroe

A fost panică printre zeci de călători CFR care au plecat în această dimineață din Capitală, spre Constanța. Oamenii au simțit miros de fum încă de la plecare.

Pe drum, însă trenul s-a oprit și au fost evacuați în câmp, informează antena3.ro.

„La un sfert de oră ni s-a spus că nu e niciun fel de pericol, să stăm liniștiți.A început să vină fum din ce în ce mai mult prin ventilație. Deci deja fumul, în vagonul 4 în care eram și eu, era deja suficient de înecător.”, a mărturisit Ana Maria Popa, călător în trenul București-Constanța, potrivit sursei citate. Oamenii au fost rugați să se depărteze de tren până ce incendiul este lichidat.

„Din discuțiile din tren, se pare că era trasă frâna pe roata care a luat foc. Nu avem informații foarte clare, nu ni se spune nimic, deci nu știm exact ce se întâmplă. Știm doar că stăm deja de minute bune în câmp.”, a mai spus aceasta. Personalul CFR a reușit, cu dificultate, să stingă flăcările cu ajutor extinctoarelor din tren, iar la scurt timp după au sosit și pompierii.

Aceștia au luat în considerare decuplarea ultimului vagon, dar asta ar presupun eblocarea traficului către Constanța, potrivit călătorului. Între timp, oamenii au fost rugați să aștepte în tren până la anunțarea unei decizii a personalului CFR.

×