x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trenuri anulate, călători în spital şi restricţii de viteză din cauza gerului

Trenuri anulate, călători în spital şi restricţii de viteză din cauza gerului

26 Ian 2010   •   00:00
Trenuri anulate, călători în spital şi restricţii de viteză din cauza gerului

Patru ore de frig au îndurat pasagerii trenului personal Bucureşti - Ploieşti Sud, după ce acesta s-a defectat. 9 oameni au fost preluaţi de Ambulanţa Ilfov şi duşi la spitalul din Periş pentru îngrijiri medicale. Gerul a anulat zeci de trenuri. Garniturile care circulă cu restricţii de viteză au întârzieri de până la 250 de minute.



Gerul cumplit opreşte trenurile în gări. Din cauza temperaturilor scăzute, CFR a decis anularea mai multor curse interne. Astfel, astăzi nu vor circula opt trenuri personale, scrie antena3.ro. Printre ele se numără cel de pe relaţia Câmpulung Moldovenesc-Moldoviţa şi retur şi personalul Vaslui - Huşi.

Trenul Personal 5631 pe relaţia Gura Puteni - Putna şi trenul Personal 5632 pe relaţia Putna - Dorneşti au fost, de asemenea, scoase din circulaţie. În judeţul Constanţa, pe calea ferată de la Mangalia la Constanţa şi de la Medgidia la Tulcea nu circulă nici o garnitură.

Alte trenuri circulă cu restricţii de viteză şi ajung la destinaţie cu întârzieri de până la 250 de minute, din cauza temperaturilor foarte scăzute. Este şi cazul trenului internaţional Budapesta-Bucureşti.

×
Subiecte în articol: observator