x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Posibile întârzieri la circulaţia trenurilor din cauza unor probleme la alimentarea cu energie

Posibile întârzieri la circulaţia trenurilor din cauza unor probleme la alimentarea cu energie

de Redacția Jurnalul    |    13 Iul 2023   •   14:45
Posibile întârzieri la circulaţia trenurilor din cauza unor probleme la alimentarea cu energie

CFR Călători anunţă posibile întârzieri în circulația trenurilor, pe mai multe rute, din cauza unor probleme la alimentarea cu energie.

Urmare a avizării managerului de infrastructură – CFR SA privind lipsa de tensiune în linia de contact și întreruperea circulației pe mai multe magistrale, sunt afectate în prezent următoarele trenuri ale CFR Călători:

- între staţiile Măgheruș Șieu – Șintereag: IR 366 Brașov – Budapesta

- între staţiile Ilva Mică – Ilva Mare: IR 1832 Cluj Napoca – Galați și IR 1833 Iași – Timișoara Nord

- între staţiile Bretea Streiului – Deva: IR 74 Brașov – Budapesta, IR 1836 Cluj Napoca – București Nord și R 2043 Simeria – Arad.

„Încă din momentul avizării, după producerea deranjamentului, CFR Călători a pus la dispoziția managerului de infrastructură -CFR SA, locomotivă diesel. Este posibil să se înregistreze întârzieri în circulația trenurilor de călători care străbat această zonă. Programul de circulație în zona afectată se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, transmite CFR Călători.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: trenuri energie