x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trenurile ajung în Gara de Nord cu întârzieri de până la 30 de minute

Trenurile ajung în Gara de Nord cu întârzieri de până la 30 de minute

11 Mar 2010   •   00:00

Traficul ferofiar în judeţele avertizate cu cod galben se desfăşoară cu restricţii de viteză, a anunţat, în această dimineaţă, CFR SA. Trenurile care circulă spre Bucureşti ajung în Gara de Nord cu întârzieri de maximum 30 de minute, din cauza ninsorii viscolite, în prezent nefiind linii închise.

În partea de sud a ţării circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, întârzieri mai mari fiind înregistrate la trenurile care circulă pe raza Regionalei CF Bucureşti, precizează Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA într-un comunicat de presă, citat de Mediafax.

Astfel, din cauza ninsorii viscolite, trenurile care au ca staţie finală Gara de Nord înregistrează întârzieri de maximum 30 de minute la destinaţie.

În prezent, nu există linii închise, dar viteza trenurilor care circulă în judeţelor avertizate cu cod galben a fost adaptată la condiţiile meteo de ninsori şi vânt, a precizat sursa citată.

Comandamentele de iarnă locale, care au fost activate miercuri, de la ora 22.00, monitorizează permanent traficul feroviar.

Călătorii pot obţine informaţii despre întârzierile în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau la numărul de telefon 021/9521.

×
Subiecte în articol: observator