x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tribunalul Argeş a dispus arest la domiciliu pentru Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial

Tribunalul Argeş a dispus arest la domiciliu pentru Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial

18 Sep 2014   •   21:32
Tribunalul Argeş a dispus arest la domiciliu pentru Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial

Tribunalul Argeş a dispus, joi, luarea măsurii arestului la domiciliu în cazul Izaurei Anghel, fiica lui Sandu Anghel zis Bercea Mondial, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă şi dare de mită.

În cazul Izaurei Anghel, Tribunalul Argeş a dispus luarea măsurii arestului la domiciliul din oraşul Drăgăşani, judeţul Olt, pentru o perioadă de 30 de zile. 'Pe durata arestului la domiciliu, inculpata va respecta obligaţiile (...) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, ori a judecătorului de drepturi şi libertăţi , ori de câte ori este chemată, să nu comunice cu ceilalţi participanţi la comiterea infracţiunii, cu martorul şi denunţător şi cu ceilalţi martori şi experţi', se arată în decizia instanţei.

Sandu Anghel şi Izaura Anghel sunt acuzaţi că au încercat să mituiască un agent de la Penitenciarul Colibaşi, potrivit unui comunicat transmis joi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Pe numele celor doi au fost emise, în urmă cu o zi, ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore sub acuzaţiile de cumpărare de influenţă şi dare de mită.

×