x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tronsonul Lehliu - Drajna, de pe Autostrada Soarelui, a fost redeschis

Tronsonul Lehliu - Drajna, de pe Autostrada Soarelui, a fost redeschis

24 Ian 2010   •   00:00

Sudul ţării se confruntă cu viscol şi zăpadă abundentă. Mai multe drumuri judeţene erau blocate în această dimineaţă. Cea mai gravă situaţie s-a înregistrat în judeţul Constanţa. Drumul naţional Agigea - Negru Vodă a fost redat circulaţiei, după ore întregi în care a fost închis.



Şoferii pot circula din nou şi pe tronsonul Lehliu - Drajna, de pe Autiostrada Soarelui. Utilajele de deszăpezire au lucrat toată noaptea. Pe carosabil s-au împrăştiat materiale chimice şi antiderapante. 20 de utilaje lucrează în acest moment pentru înlăturarea zăpezii de pe tronsonul Drajna - Feteşti. Autorităţile spun că până la prânz se va putea circula şi pe acest tronson. Viteza maximă recpomandată de poliţişti pentru şoferii care cirtculă pe A2 este de 80 de kilometri la oră.

Tot sud-estul ţării este măturat de viscol. Zeci de drumuri au fost închise, din cauza vântului puternic, ce viscoleşte zăpada. În judeţul Buzău, drumarii nu pot face nimic pentru a curăţa drumurile, scrie antena3.ro.

La această oră mai sunt blocate DN 22 Râmnicu Sărat - Brăila, DJ 216 Nicoreşti - Măcrina, DJ214 Luciu- Ruşetu, în judeţul Buzău, şi DN23B Măicăneşti - Ciorăşti, în judeţul Vrancea. Utilajele de deszăpezire vor încerca să intre din nou pe traseu abia după ce viscolul va scădea în intensitate.

×
Subiecte în articol: observator