x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tudor Chirilă: "Cine schimbă România, noi cu cine votăm?"

Tudor Chirilă: "Cine schimbă România, noi cu cine votăm?"

24 Ian 2012   •   12:52
Tudor Chirilă: "Cine schimbă România, noi cu cine votăm?"

Tudor Chirila a scris, in urma cu cateva zile, pe blogul sau despre o alta schimbare, foarte importanta pentru Romania. Si anume, despre schimbarea mediei. "Profesiunea de jurnalism nu mai este asociata cu ideea de independenta. In mentalul colectiv ea nu inseamna altceva decat supunere, inregimentare si actiune la comanda', marturiseste Chirila. "Media romaneasca, aservita politic cum e, ne tine inchisi intr-o camera fara geamuri de unde nu putem vedea Romania adevarata, Romania sufocata', declara Tudor in mesajul postat in data de 21 ianuarie, pe blogul sau.

De asemenea, tot pe blog, dar intr-un mesaj postat pe 16 ianuarie, Tudor Chirila sustine ca el cunoaste "multi intelectuali in jurul carora s-ar putea cristaliza un program care sa propuna o altfel de Romanie: fara coruptie, fara afaceri cu statul, fara baroni locali, fara intelegeri economice subterane intre membrii diferitelor partide, fara mascarada ieftina, fara analfabeti in functii publice. Insa niciunul din acesti intelectuali nu e dispus sa-si asume schimbarea'...

Chirila crede ca a venit vremea acelor oameni carora le pasa de Romania si ca refuza sa creada "ca accesul la putere le este destinat doar hotilor, incultilor, ignorantilor si iresponsabililor'.

Citeste postarile lui Tudor Chirila: "Cine schimba Romania?' si "Noi cu cine votam?"

×